در مقاله دیگری برای شما

 انواع درب اتوماتیک را نام بردیم قصد داریم تا در این مقاله برای شما از انواع درب های اتوماتیک توضیح بیشتر و کامل تری بدهیم. قبل از بررسی انواع درب های اتوماتیک لازم است که برای شما چیستی درب های اتوماتیک را شرح دهیم سپس به بررسی انواع آن بپردازیم. همانطور که قبل تر هم گفته ایم درب اتوماتیک به نوعی درب گفته می شود که با استفاده از چشمی های حساس به حرکت یا نور و یا ریموت کنترل های الکترونیکی از راه دور باز و بسته می شوند. درب های اتوماتیک هوشمند جایگزین درب های سنتی قدیمی شده اند که این موضوع باعث افزایش امنیتی، سرعت و راحتی کار استفاد کنندگان شده است. درب اتوماتیک امروزه کاملا جایگاهی برای خود در صنعت ساختمان پیدا کرده است و به میزان بسیار زیادی از این نوع درب ها استفاده می شود و از درب اتوماتیک در ساختمان ها ، اماکن تجاری ، هتل ها، مراکز درمانی مانند بیمارستان ها ، مراکز صنعتی و کارخانجات و … استفاده می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید برروی لینک 

درب اتوماتیک کلیک کنید یا با شماره ۰۹۱۲۶۷۸۸۳۷۸ تماس بگیرید.

انواع درب اتوماتیک و هرآنچه که باید از آن بدانید!

درب اتوماتیک

درب اتوماتیک چند نوع دارد؟

درب اتوماتیک لولایی ( شامل درب دو لنگه و درب تک لنگه )، درب اتوماتیک تاشو، درب اتوماتیک کشویی، درب اتوماتیک گردان و درب اتوماتیک شیشه ای که با توجه به نوع و کاربردی که مشتری می خواهد انتخاب می شوند. در ادامه هر کدام را برای شما به صورت مجزا توضیح خواهیم داد.

درب اتوماتیک شیشه ای :

امروزه از درب اتوماتیک شیشه ای در بسیاری از مکان‌هایی مانند بیمارستان‌ها، فروشگاه ها و سازمان‌ها و … که بیشترین رفت‌ و آمدها را دارند همچنین با نصب این دربها به صورت دایره کامل باعث ایجاد یک فضای استوانه ای می گردد که این فضا تبادل هوای داخل و بیرون را به حداقل رسانده و اثر قابل توجهی در جلوگیری از اتلاف انرژی و نفوذ گرد و خاک و دیگر عوامل طبیعی به داخل ساختمان و همچنین عدم تداخل نفرات در هنگام ورود و خروج می گردد. این درها دارای ویژگی های زیر می باشند:

  • مناسب فضاهای کم عرض
  • زیبا و سازگار با نماهای منحنی
  • قابل اجرا به صورت نیم دایره، دایره کامل و یا بیضی
  • امکان ارتباط با انواع سیستم های کنترل تردد و BMS
  • دارای میکروکنترل هوشمند با انواع تنظیمات کاربردی برای کاربران
  • دارای سیستم ضد برخورد هوشمند
  • پر قدرت و کارا برای درب های سنگین
  • طراحی منحصر به فرد، کارایی بالا و سیستم متحرک هوشمند
  • حرکت بی صدا، روان و سریع
  • جلوگیری از اتلاف انرژی

مزایا و معایب کرکره برقی هوشمند

درب اتوماتیک تاشو :

درب اتوماتیک تاشو در جایی قابل استفاده می باشد که مشتریان درب با مشکل محدودیت فضا روبرو باشند. از نظر ساختاری هم درب های اتوماتیک تاشو بسیار شبیه به دربهای اتوماتیک لولائی می باشند، با این تفاوت که  هر لت آن به دو قسمت تقسیم شده و دو قسمت حاصل به همدیگر لولا شده اند و در آخر به جای دو لت نصب شده به دیوار، دو لت لولا شده به دیوار های اطراف و یک لت لولا شده به هر یک از این لت ها وجود خواهد داشت. در بعضی از موارد هم لازم است که فقط درب به یک سمت دیوار نصب گردد، که در این حالت درب شامل دو لت لولا شده به یکدیگر می باشد که یکی از آنها به یک سمت دیوار لولا شده است.

درب اتوماتیک لولایی :

فرم درب اتوماتیک لولایی به شکلی است که توسط جک ها باز و بسته شده و فضای کافی برای عبور را به افراد و وسیله نقلیه می دهند. در درب اتوماتیک لولایی دو لنگه درب می توانند در کنار هم نصب شوند. از میان انواع درب اتوماتیک لولایی که شامل درب تک لنگه و دو لنگه است، درب دولنگه دارای بیشترین کاربرد است به گونه ای که بیش از ۸۰ درصد درب اتوماتیک لولایی موجود در بازار ایران از این نوع هستند. درب اتوماتیک لولایی دو لنگه را در مکان های دارای حیاط یا مسقف به کار می گیرند و به ازای اندازه طول هر لنگه از درب ،باید فضایی متناسب در داخل آن را به حالت آزاد باقی گذاشت فضای کافی برای باز و بسته شدن درب اتوماتیک لولایی به وجود آید.

انواع درب اتوماتیک و هرآنچه که باید از آن بدانید!

درب اتوماتیک کشویی :

درب اتوماتیک کشویی متداولترین نوع از دربهای اتوماتیک خطی می باشند. آن ها در هر مکانی که فضای مناسب طولی داشته باشد قابل استفاده اند. این درب اتوماتیک کشویی، ورودی را به نحوی زیبا و شکیل اتوماتیک می کند. که ویژگی های متفاوتی از این نوع درب می بینیم که با توجه به ویژگی هایی که دارند کاربردهای متفاوتی ایجاد میکنند و این ویژگی ها عبارتند از:

  • دربهای فرار و نجات
  • درب های تمام شیشه
  • درب های ضد حریق و ضد دود
  • درب های ضد زنگ و ضدآب
  • درهای هوابند
  • درب های امنیتی با میزان مقاومت معین

کرکره برقی چیست؟ هر آنچه که باید از کرکره برقی بدانید!

درب اتوماتیک گردان :

درب اتوماتیک گردان معمولاً جهت دار هستند و برای مکان های باریک داخل یا خارج استفاده می شوند. اپراتورها فقط با بازو و هدر درایو یا به عنوان یک بسته کامل می توانند از طریق این اپراتور تامین شوند. برای استفاده از فشار و کشش درب اتوماتیک گردان می توانند به صورت سربار نصب شده یا روی سطح نصب شوند این نوع به صرفه و مفید برای برنامه های درهای تک ، جفت یا دوجداره طراحی شده اند. درب اتوماتیک گردان در زمان ارائه شامل یک اپراتور، قفل، هدر، پانل درب، ریل راهنما و محافظت از انگشت و سیستم ایمنی خواهد بود. در هنگام استفاده از پانل های دربهای موجود ، یک اپراتور دارای بازو و هدر در کنار سیستم فعال سازی و امنیت مناسب ارائه می شود. از درب اتوماتیک گردان در مناطقی استفاده می شود که تعداد زیادی از مردم در آنجا رفت و آمد خواهند داشت زیرا به مردم اجازه می دهد همزمان وارد شوند و بیرون بروند. بنابراین، درب اتوماتیک گردان از پیش بینی بادهای سرد یا گرم جلوگیری می کنند و از صرفه جویی قابل توجهی در مصرف انرژی استفاده می کنند از این رو مقرون به صرفه هستند. ساخت درب اتوماتیک گردان به صورت یک بسته کامل تهیه شده است. درب اتوماتیک گردان به صورت طرح های دو بال ، سه بال و چهار بال وارد می شوند. این دربها دارای مزایای زیر می باشند :

عملکرد بادگیر یعنی قفل کردن الکترو مکانیکی بال های درب بازکن

کنترل دسترسی یعنی از ورود افراد به صورت غیرمجاز جلوگیری می کند .

مسیرهای نجات و فرار با عملکرد گریز درب اتوماتیک گردان که سیستم باز شدن اضطراری مکانیکی که اجازه می دهد دسترسی به راحتی صورت پذیرد.

دسترسی با قفل یعنی سیستم هدایت داخلی هوشمندانه در درب اتوماتیک گردان طراحی شده که مانع از ایجاد خاک می شود و ضد آب می باشد.

انواع درب اتوماتیک و هرآنچه که باید از آن بدانید!


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها